Balinese Wellness Treatment

Dit is een hele speciale en uitgebreide behandeling van het gehele lichaam. Na de behandeling voelt je huid superschoon en heerlijk zacht en verzorgd aan en ben jij compleet ontspannen. Echt een verwennerij!

De treatment bestaat uit drie fases:

1. Een uitgebreide scrub van je hele lijf met een Body scrub op basis van mineralen en zouten uit de Dode zee, gecombineerd met kokosolie, sheabutter, olijfolie en andere natuurlijke oliën. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd. Tevens wordt door de ronddraaiende, masserende beweging de doorbloeding van de huid op een hoger nivo gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en je huid gevoed met de vele mineralen uit de Dode Zee. De scrub is er in verschillende geuren.

2. Hierna wordt een pakking naar keuze aangebracht. Je kunt kiezen uit:

- Éen van de heerlijk geurende Soft body-cremepakkingen. Deze bevatten allemaal o.a. vitamine E, wat de huid elastisch houdt. De Argan- en olijfolie voeden en beschermen je huid en werken daarnaast verzachtend en vochtinbrengend. Deze pakkingen bezorgen je een zijdezacht gevoel op je huid! Het aanbod bestaat o.a. uit rozen, honing, bamboe en aloë-vera.

- De zelfverwarmende Algenpakking. Algen bevorderen de vetverbranding en bevatten vele mineralen en stoffen die de huid voeden en kracht en vitaliteit herstellen. De warmte verwijdt de poriën waardoor actieve stoffen beter worden opgenomen door de huid. Daarnaast bevordert de absorberende werking de afvoer van gifstoffen.

Voor aanvang van de behandeling laat ik je kennismaken met de verschillende pakkingen en kies jij welke het beste bij jou past.

Nadat de pakking is aangebracht wordt je afgedekt met folie en krijg je een lekkere warme deken of doek over je heen. De stoffen uit de pakking kunnen zo goed intrekken. Terwijl jij heerlijk ligt te rusten en de pakking zijn werk doet, worden je voeten, hoofd en gezicht uitgebreid gemasseerd. Na ongeveer 20 minuten wordt de pakking van je lichaam afgewassen en ben je klaar voor de laatste fase:

3. Deze laatste fase bestaat uit een fijne, vitaliserende massage van zowel de achterzijde als de voorzijde van je lichaam met een heerlijke kokosolie.

De totale behandeling duurt ongeveer 2 uur.