Regels rondom corona en hygiëne

Ondertussen zijn van overheidswege de meeste coronamaatregelen weer opgeheven. Onderstaande hygiëneregels blijven van toepassing.

  1. Je bent welkom als je absoluut geen klachten en/ of koorts hebt. Ook als je gezinsleden klachten hebben of als je onlangs in contact bent geweest met iemand die (mogelijk) besmet is met Corona : KOM NIET! Je kunt ten alle tijde kosteloos annuleren, ook als je klachten binnen 24 uur van je afspraak beginnen. Ik zelf zal regelmatig een Covid zelftest doen zolang dit raadzaam is. Ik werk alleen als de test negatief is én ik zelf of mijn huisgenoten geen klachten hebben.
  2. Ik heb de praktijk zo aangepast dat ik alle materialen na iedere klant makkelijk kan schoonmaken. Ook de deurklinken en het toilet zal ik na elk gebruik reinigen. Tussen de behandelingen in zal ik de praktijk luchten.
  3. Ik werk zo hygiënisch mogelijk en ga er vanuit dat jij voorafgaand aan je afspraak gedouched hebt.
  4. Bij binnenkomst houden we afstand. Ik verzoek je je handen te wassen. De mondkapjesplicht is ondertussen vervallen. Mocht je toch liever een mondkapje dragen of het pretigger vinden als ik er een draag, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem!
  5. Ik verzoek je vriendelijk om zelf een groot strandlaken, grote hamamdoek of een hoeslaken mee te nemen om op te liggen.
  6. De dag voor je afspraak stuur ik je een herrineringsappje met gezondheidscheck.

Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande regels, neem dan gerust vóór je afspraak contact op met mij. Graag verwelkom ik je in mijn praktijk om je een heerlijke massage van Massagepraktijk Enérgia wellness te mogen laten ervaren.

* Lookwatering 25 * 2635 CK * Den Hoorn * Tel: 06-25394827 * E: energia@kabelfoon.net *