Lomi Lomi massage

Voel de energie door je hele lichaam stromen! Deze diep ontspannende Hawaiiaanse massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam en is een zeer complete, ritmische, verbindende en koesterende massage die met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam wordt uitgevoerd. Dit heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en je zintuigen.

Er wordt met name met het zachte gedeelte van de onderarmen gewerkt. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, waarbij energieblokkades opgeheven worden, spanning in het lichaam wordt weggespoeld en de natuurlijke energiestroom in het lichaam en daarmee het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Tijdens een Lomi Lomi sessie ervaar je het ritme en de flow van de natuur! De behandeling wordt uitgevoerd over zowel de voor-als achterkant van het geheel ontblote lichaam, waarbij het lichaam gedeeltelijk wordt afgedekt met een katoenen doek.

Deze zeer complete, bijzondere massage duurt 90 minuten. Als je dat te lang vindt, kunnen er ook strijkingen uit de Lomi Lomi massage worden toegepast in een ontspanningsmassage.