Prijslijst


Prijslijst

*De prijzen voor alle wellness sessies bedragen:

30 minuten €30,00

60 minuten €47,50

90 minuten €65,00

NB: Een afspraak annuleren of verzetten kan altijd, geen probleem. Als je echter je afspraak binnen 24 uur wilt verzetten of als je jouw afspraak vergeet, zijn daar kosten aan verbonden. Natuurlijk kan er altijd op het laatste moment iets gebeuren waardoor je moet afzeggen en iedereen vergeet weleens wat, ik heb daar uiteraard begrip voor. Voor mij is het dan echter veelal niet meer mogelijk een andere afspraak in te plannen op dat moment. Daarom wil ik in deze gevallen graag 'de pijn samen delen' en je 50% in rekening brengen.


* Stoelmassage op locatie:

Tarief is afhankelijk van het aantal te masseren personen en de afstand. Er geldt een minimale afname van 2 uur. Per uur kunnen er i.p 3 mensen gemasseerd worden. De prijs wordt berekend naar het aantal uren dat ik aanwezig ben, dus niet naar het aantal mensen dat gemasseerd wordt. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.


* Bedrijfsstoelmassage:

Tarief op aanvraag, afhankelijk van aantal uur, frequentie en afstand. U kunt geheel vrijblijvend een demonstratie stoelmassage voor twee à drie personen binnen Uw bedrijf en/ of een offerte aanvragen.


*Zorgmassages:

Tarief op aanvraag.


** verras ook eens iemand met een kado- bon *** Lookwatering 25 * 2635 CK * Den Hoorn * Tel: 06-25394827 * E: energia@kabelfoon.net *