Corona beleid

Vanwege Corona heb ik onderstaande regelingen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen werken.

  1. Je bent welkom als je absoluut geen klachten en/ of koorts hebt. Ook als je gezinsleden klachten hebben of als je onlangs in contact bent geweest met iemand die (mogelijk) besmet is met Corona : KOM NIET! Je kunt ten alle tijde kosteloos annuleren, ook als je klachten binnen 24 uur van je afspraak beginnen.
  2. Kom schoon. Ik ga ervan uit dat je gedouched hebt en schone kleding aan hebt.
  3. Bij binnenkomst houden we 1,5 meter afstand en dragen we beiden een mondkapje. Ik vezoek je je handen te wassen en meet je temperatuur op met een infrarood thermometer.
  4. Ik heb de praktijk zo aangepast dat ik alle materialen na iedere klant makkelijk kan schoonmaken. Ook de deurklinken en het toilet zal ik na elk gebruik reinigen. Tussen de behandelingen in zal ik de praktijk luchten.
  5. De massage kan natuurlijk niet op 1,5 meter afstand plaatsvinden. Ik verzeker je dat ik zo hygienisch mogelijk zal werken en alleen als ik zelf of mijn gezinsleden geen klachten of koorts hebben. Tijdens de gehele massage draag ik een mondkapje. Als jij in rugligging gemasseerd wordt dien je ook een mondkapje te dragen.
  6. Neem zelf 1 groot strandlaken of grote hamamdoek mee om op te liggen.
  7. De dag voor je afspraak stuur ik je de Corona vragenlijst door.

* Lookwatering 25 * 2635 CK * Den Hoorn * Tel: 06-25394827 * E: energia@kabelfoon.net *